Personvernregler for nettstedet https://spm-foto.no

 1. Generell informasjon
  Denne personvernerklæringen angir reglene for behandling og beskyttelse av personopplysninger gitt av brukere i forbindelse med deres bruk av tjenester via nettstedet.
 2. Administratoren av personopplysningene på nettstedet er
  Sabina Malanowska med hovedkontor i ……………………………………… ..
 3. Av hensyn til sikkerheten til dataene som er betrodd oss, har vi utviklet interne prosedyrer og anbefalinger for å forhindre utlevering av data til uautoriserte personer. Vi kontrollerer deres ytelse og kontrollerer kontinuerlig at de overholder de relevante rettsaktene – loven om beskyttelse av personopplysninger, loven om levering av elektroniske tjenester, samt alle typer utøvende handlinger og fellesskapslovgivning
 4. Personopplysninger behandles på grunnlag av samtykke uttrykt av brukeren og i tilfeller der loven gir administratoren fullmakt til å behandle personopplysninger på grunnlag av lovbestemmelser eller å gjennomføre kontrakten inngått mellom partene.
 5. Nettstedet får informasjon om brukere og deres atferd på følgende måte:
  a) gjennom informasjon skrevet frivillig i skjemaer
  b) ved å samle „informasjonskapsler” [se retningslinjene for „informasjonskapsler”]
 6. Nettstedet samler inn informasjon frivillig gitt av brukeren.
 7. dataene i skjemaet behandles for formålet som skyldes funksjonen til et bestemt skjema, for eksempel for å behandle informasjonskontakten
 8. Personopplysninger som er igjen på nettstedet vil ikke bli solgt eller gjort tilgjengelig for tredjeparter, i samsvar med bestemmelsene i personopplysningsloven.
 9. Dataene i skjemaet kan vises av den fysiske personen som plasserte dem der. Denne personen har også rett til å endre og slutte å behandle dataene sine når som helst.
 10. Vi forbeholder oss retten til å endre personvernreglene på nettstedet, som kan påvirkes av utviklingen av internettteknologi, mulige lovendringer innen beskyttelse av personopplysninger og utviklingen av nettstedet vårt. Vi vil informere deg om eventuelle endringer på en synlig og forståelig måte.
 11. Koblinger til andre nettsteder kan vises på nettstedet. Slike nettsteder fungerer uavhengig av nettstedet og overvåkes på ingen måte av nettstedet https://spm-foto.no. Disse nettstedene kan ha sine egne personvernregler og regler, som vi anbefaler å lese.

Hvis du er i tvil om noen av bestemmelsene i denne personvernerklæringen, er vi tilgjengelige – dataene våre finner du i fanen – KONTAKT.