Bryllupsfotografering

Jeg er åpen for flere forskjellige måter å gjennomføre bryllupsfotografering på, og jeg mener det er opp til brudeparet selv å velge om de vil ha spontane bilder eller poseringsbilder. Det er de som velger å kun fotografere der hvor selve bryllupet og festen finner sted, men det er også mulig å få flotte motiver ute i naturen.

Av og til syns jeg det kan skape en egen stemning at den som fotograferes retter blikket inn i objektivet, og lar virkelig kameraet fange blikket. Uttrykket i ansiktet blir så sterkt uansett om personen smiler og ler eller ser overrasket ut, så føler den som ser bildet i ettertid at man får en slags øyekontakt og blir fanget av stemningen i bildet.

Dersom du planlegger bryllup, er du antageligvis inn i en av dine store drømmer. Dere har sannsynlig kjent hverandre i lang tid og allerede levd sammen en stund, men denne dagen vil bli uforglemmelig både for dere og familien. Jeg vil gjerne bidra med mine fotografiske evner, og skape de utroligste minner som dere kan se tilbake på. Jeg kan tilby meg å følge både brudepar, familie og venner hele dagen, og sørger dermed for å dokumentere alle magiske øyeblikk.